El 22 de maig comença el futur


Ja fa dies que penso en com podem incidir en aquesta societat per construir un país lliure, més just, on les persones siguem escoltades i on la classe política no ens prengui el pel cada vegada que surten a parlar a les televisions, ràdios i diaris.
Sóc conscient que hi ha molta gent que fa molts anys que treballa per  proposar alternatives, que planta cara a aquest sistema que s’autoalimenta i que en els darrers temps només proposa retallades de drets socials i dels serveis públics bàsics que entenc, ha de tenir un estat avui en dia. De fet estic orgullós que a casa nostra tinguem persones disposades a donar la cara per la resta de la gent.
Però crec que ja va sent hora que a les persones del carrer ens toqui escriure el nostre futur, un futur més digne per tothom, on accedir a un habitatge digne, on poder gaudir d’una sanitat pública de qualitat, on els joves puguin estudiar sense haver-ho de compaginar amb una o dues feines, on tinguem la capacitat de mantenir l’equilibri amb la terra que ens ha acollit sense destruir-la, on les persones grans puguin viure amb dignitat, ....
El que tinc clar desprès de tants anys, és que si volem un futur millor l’hem d’escriure nosaltres i el proper 22 de maig podem començar a fer-ho, sabent que no només hem de votar, també lluitar, participar, construir.
Jo ho tinc clar no només aniré a votar, també participaré del projecte de la CUP, des del poble i amb el poble, perquè el 22 de maig comença el nostre futur, i tu el vols escriure?

Comentaris