Sr. Fuentes, petit dictador amb pell de demòcrata?

Llegint l'article de l'Ignacio Fuentes de la setmana passada al TOT Sant Cugat, em venen vàries coses que m'agradaria dir. La primera és, que no trobo tant desencertat l'article de l'Albert Artigues de la setmana anterior, simplement crec que vol diferenciar entre les protestes legítimes i les gamberrades urinàries d'alguna gent.
D'altra banda trobo sorprenent per no dir cínic que el senyor del PP intenti donar lliçons de democràcia i parli d'una suposada violència, sense fer esment al monopoli de la violència per part de l'estat, o a la violència estructural que pateixen unes 500 mil famílies afectades per les execucions hipotecàries, o les milers de persones afectades per l'estafa de les preferents feta per bancs, alguns dirigits per militants del seu partit (Bankia i Rato entre altres), o la violència estructural que genera la nova reforma laboral feta per vostès. O la violència policial que va ordenar el PP de Madrid durant les protestes al congrés, o la violència policial ordenada pel PP del País Valencià per tancar RTVV, o.....Així podria estar una setmana sencera.



A més el senyor Fuentes intenta donar lliçons de democràcia (que per cert no la va inventar l'estat espanyol), ell que demana la il·legalització d'organitzacions que defensen les seves idees per la via política, ell que sembla estaria content de suprimir l'autonomia de Catalunya i tornar a entrar per la Diagonal amb els "vehicles pesats", ell i el seu partit que no han condemnat els 40 anys de franquisme, ell que s'omple la boca de llibertats individuals però
està en contra de l'avortament com un (no) dret a decidir sobre el propi cos, si us plau no ens vingui a donar lliçons sobre res! Si vol debatre políticament sobre idees, models, països o el que sigui, perfecte, però pari de fer acusacions que podrien ser injurioses. 

A per cert, vostè parla de l'Otegui, persona empresonada per encarrilar el procés de pau a Euskal Herria i que ha aconseguit que l'esquerra abertzale deixi la lluita armada per defensar les seves posicions exclusivament per la via política, això li sembla malament? Tinc la sensació que vostè empresonaria a tothom que no defensi les seves idees (o sigui la unitat d'Espanya), cosa que no és una característica de les persones demòcrates. Vostè creu en la democràcia o és un petit dictador amb pell de demòcrata?
Ah i mentre hi hagi polítiques que maten seguirem amb la sandàlia a la mà!

Comentaris